Διοργάνωση

 
                  
Α.Σ. ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ, μία κοινή πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), της Παvελλήvιας Ομoσπovδίας Σωματείωv Γovέωv και Κηδεμόvωv Ατόμωv με Αvαπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ), της εταιρείας συμβούλων επιχειρηματικής ανάπτυξης Mentoring A.E. και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. 
 

British Council
Το British Council, το οποίο ιδρύθηκε το 1934, είναι διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Δημιουργούμε διεθνείς ευκαιρίες για τους ανθρώπους που ζουν στη Βρετανία και σε άλλες χώρες και δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός με περισσότερα από 190 γραφεία σε 110 χώρες. Έρχονται σε επαφή με περίπου 500 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο –σχεδόν το ένα δέκατο του παγκόσμιου πληθυσμού. Το British Council λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1939, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, και τα γραφεία του βρίσκονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Συνεργάζονται πολλούς οργανισμούς της Ελλάδας – Υπουργεία, πανεπιστήμια, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, σχολεία, μη κυβερνητικούς και πολιτισμικούς οργανισμούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.
 

 


ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    
 
ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ ΚοινΣΕπ
Η «Αμφιτρίτη Κοιν.Σ.Επ.» (Αρ.Μητρώου Κ.Ε. Α00238) είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση  Ένταξης. Σκοπός της Αμφιτρίτης, είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας για άτομα που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες. Η Αμφιτρίτη Κοιν.Σ.Επ. δραστηριοποιείται στον προσβάσιμο τουρισμό με "ναυαρχίδα" την ανάπτυξη και διαχείριση της πολύγλωσσης διαδικτυακής πλατφόρμας www.greece4all.eu. Το greece4all.eu είναι η μοναδική διαδικτυακή πύλη, η οποία παρέχει εξατομικευμένες πληροφορίες σε τουρίστες από το εξωτερικό, για τις προσβάσιμες υποδομές και υπηρεσίες που διατίθενται στην Ελλάδα. Επιπλέον, παρέχει συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες σχετικά με θέματα βελτίωσης της προσβασιμότητας αξιοποιώντας τις καλές πρακτικές από τη διεθνή πραγματικότητα αλλά και την εμπειρία των μελών της. H  «Αμφιτρίτη» είναι μέλος σε δύο διεθνείς οργανισμούς, το ENAT (European Network for Accessible Tourism) και το CEFEC (Social Firms of Europe). Με αυτές τις δυο σημαντικές συνεργασίες  η «Αμφιτρίτη» δείχνει έμπρακτα την εξωστρέφειά της και την ανάγκη των Κοινωνικών Επιχειρήσεων για διεθνείς συνέργιες και δικτύωση.
 
   
 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ
Στέγη Γραμμάτων και ΤεχνώνΌμιλος Χρηματιστηρίου ΑθηνώνΕΛ.ΠΕΒιανέξΔΕΗΟΠΑΝΔΑΑγγέλικα ΚοροβέσηEQACocomatInteramericanΟΛΠΕΥΔΑΠRUN CommunicationsGreek GeeksBroustasBasementMentoringNewsbombΚαθημερινήnovalifeΠΡΩΤΟNEPITΊδρυμα ΜποδοσάκηGlobal SustainΕπιχειρώΧύτραSanofiΙΑΠΕΤΟΣVisit GreeceΔΕΠΑ