Συντονιστές

 Γιώργος Κρικέλας:

Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της MENTORING A.E.Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Κοιν.Σ.Επ. ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ,η οποία αξιοποιεί τις ευκαιρίες που προσφέρει ο προσβάσιμος τουρισμός, προκειμένου να δημιουργήσει θέσεις εργασίας για άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.


Δρ. Κωνσταντίνος Γεώρμας:

Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, συγγραφέας, εισηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και στέλεχος του Υπουργείου Εργασίας για 12 χρόνια. Σήμερα είναι Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Μητρώου Κοινωνικής Οικονομίας, Ειδικός Σύμβουλος στο Γραφείο του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιαςκαι μέλος της Steering Committee για την Κοινωνική Οικονομία.
 


GerhardBräunling:

Οικονομολόγος και κοινωνιολόγος με ιδιαίτερο επαγγελματικό ενδιαφέρον στη κοινωνική επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία. Αυτή τη περίοδο εργάζεται μαζί με ευρωπαϊκές κυβερνήσεις προκειμένου να δημιουργηθεί και να αναπτυχθεί ένα οικοσύστημα για τη κοινωνική επιχειρηματικότητα.Μέχρι το 2012 εργαζόταν στη Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης και Κοινωνικών Θεμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ως συντονιστής των ευρωπαϊκών πολιτικών που στοχεύουν στη προώθηση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Όλγα Σταυροπούλου-Σαλαμούρη:
 

Συνιδρύτρια και Πρόεδρος της Μίλητος Α.Ε. και ιδρυτικό μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης knowl για την Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση.Είναι μάχιμη επιχειρηματίας, αναγνωρισμένη μέντορας και διακρίνεται για τα πολυάριθμα έργα και δράσεις που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί για την ενίσχυση, προαγωγή και προώθηση της επιχειρηματικότητας, της απασχολησιμότητας, της κινητικότητας και της δια βίου μάθησης. Φέτος επιλέχθηκε ως Πρέσβειρα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.Περισσότερα (http://www.knowl.gr/team_gr.html)               
 

Δρ. Ηρακλής Αγιοβλασίτης:

Από το 2000 έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς, ενώ από το 2014 εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως  Σύμβουλος του Enterprise Europe Network,υποστηρίζοντας καινοτόμες επιχειρήσεις σε εξωστρεφείς δραστηριότητες και στην εξεύρεση χρηματοδοτικών πόρων για την ανάπτυξή τους.

Δρ. Γιώργος Αλεξόπουλος:

Ερευνητής σε θέματα κοινωνικής χρηματοοικονομικής και κοινωνικής οικονομίας & επιχειρηματικότητας στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καιMarieCurieFellow (IEF) στο European Research Institute on Cooperative and SocialEnterprises (Euricse)στο Πανεπιστήμιο τουTrento της Ιταλίας. Μέλος του thinktank της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών (EACB) από το 2009 και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του 3ου Διεθνούς διαγωνισμού “EACB Young ResearchersAward 2015”
 
 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ
Στέγη Γραμμάτων και ΤεχνώνΌμιλος Χρηματιστηρίου ΑθηνώνΕΛ.ΠΕΒιανέξΔΕΗΟΠΑΝΔΑΑγγέλικα ΚοροβέσηEQACocomatInteramericanΟΛΠΕΥΔΑΠRUN CommunicationsGreek GeeksBroustasBasementMentoringNewsbombΚαθημερινήnovalifeΠΡΩΤΟNEPITΊδρυμα ΜποδοσάκηGlobal SustainΕπιχειρώΧύτραSanofiΙΑΠΕΤΟΣVisit GreeceΔΕΠΑ